Pages

Tuesday, 7 May 2013

RAHSIA GUNUNG BERAPI TERBONGKAR!!!


siapa sangka di sebalik kejadian bencana alam ini terhasil satu anugerah tuhan yang tidak ternilai kehebatannya.. semua sedia maklum dengan kesuburan kawasan lelehan lava gunung berapi ini.. tetapi adakah anda tahu ianya subur kerana kehadiran lebih 70 minerals di dalam kandungannnya.. kekuatan mineral ini adalah lebih kurang air zam zam dan madu yang banyak digunakan dalam perawatan alternatif..

Lava ini juga turut menghasilkan tenaga alam yang dipanggil tenaga skalar yang paling kuat di muka bumi.. tenaga skalar ini mampu mengembalikan semula tenaga kepada badan dan memastikan badan kita sentiasa bertenaga. tenaga skalar ini yang turut dipanggil healing energy juga mampu mengoptimumkan kesihatan tubuh badan kita kerana ia bertindak untuk melancarkan perjalanan darah, merawat sel2 serta melindungi DNA, menghapuskan virus/baktria, membuang toksin di dalam badan, melawan sel kanser, menambahkan fokus minda.. justeru itu, secara tidak langsung badan kita akan berada dalam keadaan paling optimum untuk melawan sebarang penyakit dan membuat proses pemulihan ataupun self healing.. insyaAllah dengan izinNYA, semua penyakit ada ubatnya..

Lava ini telah banyak memberi kesan positif kepada penyakit2 seperti
gout - darah tinggi - penyakit kulit - migrain - sakit sendi - asma - kencing manis - sakit belakang - sakit tulang - arthritis - hypertension - hair loss - cataract - rabun - kebas - strok - kesuburan - ketagihan rokok atau alkohol - chronic fatigue (kepenatan)